Четвъртъкът ще бъде ветровит със западен вятър, който ще отнесе облаците към Черноморския регион

В четвъртък ще бъде ветровито, с повече облаци по Черноморското ни крайбрежие и слаби превалявания, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от плюс 17 до 13 градуса, по Черноморието до 18 – 20 градуса. Сутринта преваляванията в западните и източните части от страната бързо ще свършват. Западният вятър ще отнесе облаците на изток, към Черноморския регион. През деня значителна ще се задържи облачността над южното ни Черноморско крайбрежие и над планините от югозападните райони. Следобед ще се развиват купести облаци, повече над югозападните части, със следобедни превалявания.

Вятърът ще бъде до умерен предиобед от северозапад със скорости до 30 километра в час. По високите части на планините ще духат умерени до свежи ветрове от северозапад със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 24 до 29 градуса, в западните райони 22 – 25 градуса, по Черноморието – 24 – 26 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...