15 свободни работни места в Трън за социални асистенти, които трябва да с основно образование, шофьор и няколко специалисти

Общо 191 са свободните работни места на трудовата борса в област Перник, съобщиха за Zapadno.com от дирекция “Бюро по труда”-Перник.

15 от позициите са с месторабота в град Трън. От тях 10 са за социални асистенти, които трябва да имат завършено основно образование, а заплащането на човек е 940 лева и 80 стотинки. Друга позиция за Трън е за шофьор на лек автомобил до 9 места, който трябва да е завършил средно образование. Заплащането за шофьора ще е 940 лева и 80 стотинки.

Две от позициите са за почасова работа – за психолог и рехабилитатор. Те ще работят по 4 часа дневно, като кандидатите трябва да са със завършено висше образование и определена специалност. Заплащането им ще бъде по 504 лева на човек.

За град Трън се търси и една медицинска сестра за домашни грижи, която трябва също да е завършила висше образование със съответен профил. Трудовата заплата за сестрата ще е 1 008 лева.

Подробности за тези и други свободни работни места могат да се научат във филиала на “Бюро по труда” в град Трън или в дирекцията в Перник.

Виж също...

Loading...