Прекъснаха програмата на Църногорския събор, за да поздравят рожденичката Иванка Василева – ВИДЕО

В ранния следобед на 9 юли концертната програма на петото издание на Църногорския събор “В сърцето на Граово”, което се проведе на поляните край манастира над брезнишкото село Гигинци, беше прекъсната, предаде репортер на Zapadno.com.

Причината за прекъсването беше 60-годишнината на главния експерт по култура и духовно развитие в Община Перник Иванка Василева, която бе и водещ на програмата. Преди да бъде прекъсната програмата на сцената на Църногорския събор се качиха духовници и Весела Барбукова, която е председател на Управителния съвет на неправителствената организация “Краищенско светогорие”.

По-рано днес читателите на Zapadno.com научиха как рожденичката се чувства в празничния ден. Прочетете още по темата в публикацията: Рожден ден на Църногорския събор: Иванка Василева чества 60-годишнина с близо 400 танцьори и певци.

На сцената архимандрит Никанор, който е игумен на Църногорския манастир “Свети Безсребреници Козма и Дамян” над село Гигинци, подари икона на Иванка Василева. Духовници пък поздравиха рожденичката с изпълнение на “Многая лета!”. Последваха и думи от Иванка Василева.

Вижте във видеото на Zapadno.com как протече изненадата за рожденичката Иванка Василева:

Виж също...

Loading...