Удар от тъпани и енергични хора за завършека на Църногорския събор “В сърцето на Граово” – СНИМКИ

Петото издание на Църногорския събор “В сърцето на Граово” край манастира “Свети Безсребреници Козма и Дамян” над брезнишкото село Гигинци вече в историята. Завършекът му беше белязан с удар от тъпани и енергични хороводни танци на манастирските поляни, предаде репортер на Zapadno.com.

В следобедните часове на 9 юли, когато се състоя втория концертен ден на Църногорския събор “В сърцето на Граово”, пред сцената се завихриха кръшни хора с малък брой участници, но за сметка на това много енергични. Градусът на настроението беше повишен от ударите на два тъпани, които мъж и жена биеха.

Програмата беше прекъсната, за да бъде направена изненада за рожденичката и водеща Иванка Василева, която днес навърши 60 години. Прочетете още по темата в публикацията: Прекъснаха програмата на Църногорския събор, за да поздравят рожденичката Иванка Василева – ВИДЕО.

Малко след 15:30 часа беше поставен краят на концертната програма и закрито петото издание на Църногорския събор “В сърцето на Граово”. Последните изпълнения бяха изсвирени от оркестър “Средец” – Перник.

Разгледайте снимки от края на концертната програма на петото издание на Църногорския събор:

Виж също...

Loading...