Областният управител на област Перник: Преместването на службата по земеделие в Трън беше една от трудните битки, които довършихме

Областна администрация-Перник съдейства на общините в региона и се бори на всякакви фронтове – в преносен и буквален смисъл. Това сподели за Zapadno.com областният управител на област Перник Людмил Веселинов.

“Нашата борба е на всички фронтове. Не само в прекия смисъл, а в преносния. Борихме се за Минната дирекция заедно с кмета Владимиров. Борим се да запазим традициите. Борим се да съхраним културното наследство”, каза Людмил Веселинов.

Преди година настоящото ръководство на Областна администрация-Перник заварило теми за региона, които очаквали довършване. “Заварих доста неща, които бяха в един работен порядък. Но бяха леко увиснали във времето и в пространството. Тези неща опитахме с екипа на Областна администрация да ги доведем до финал и успяхме. Служба по земеделие в град Трън успя да си намери достойно място за работа и удобно за гражданите. Не на чиновника да му бъде удобно, а на гражданина да му бъде удобно. Смятам, че с това преместване на службата в град Трън успяхме да подпомогнем гражданите в комуникацията с администрацията. Това ни беше една от доста сложните битки, борби, които успяхме да доведем докрай. Защото едно преместване от една сграда в друга е много дълъг административен процес”, каза областният управител на област Перник. Областната администрация работи в светкавичен порядък и без забавяне, отбеляза още губернаторът.

Общинската служба по земеделие в Трън се премести през пролетта на тази година на улица “Александър Стамболийски“ № 27. Преди това около 20 години звеното се помещаваше в сградата на Районното полицейско управление на Трън.

 

Виж също...

Loading...