Фотоконкурсът, който трябваше да избере снимки за сайта на Община Трън, е прекратен заради малък брой участници

Фотоконкурсът, който Община Трън стартира в края на 2022 година, е прекратен. Това потвърди пред репортер на Zapadno.com кметът на община Трън Цветислава Цветкова.

Първоначално конкурсът стартира на 10 ноември 2022 година и трябваше да продължи до 10 декември. Според регламента всички изпратени снимки трябваше да бъдат публикувани в средата на месец декември във Фейсбук страницата на Община Трън и 5-те кадъра, които са събрали най-много харесвания да оформят сайта на институцията за период от една година. Останалите снимки щяха да бъдат публикувани във фотогалерията на сайта.

Изпратените над 30 фотографии бяха публикувани във Фейсбук страницата на Общината едва през месец февруари 2023 година. Показването на снимките закъсня, тъй като срокът за участие бе удължен. Малкото изпратени снимки в определения за това срок беше причината за удължаването на конкурса. До 23:59 часа на 1 март 2023 година всеки можеше да гласува на публикуваните в социалната мрежа снимки. Впоследствие конкурсът е прекратен, поради малък брой на участници, поясни за Zapadno.com кметът на община Трън Цветислава Цветкова.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...