В четвъртък над Западна България ще има условия за градушки, валежи и прегърмявания се очакват и в южните райони на страната

В четвъртък на различни райони в страната ще има валежи, градушки и слабо понижение на температурите, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от плюс 22 до 17 градуса, по Черноморието до 21 – 23 градуса. Сутринта ще има разкъсана облачност над Черноморието, която бързо ще намалява. Предиобед ще бъде предимно слънчево. Следобед ще се заоблачи и над западните райони и южните райони ще превали и прегърми. Има условия за градушки в Западна България.

Вятърът ще бъде слаб от северозапад със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат до умерени ветрове от северозапад със скорости до 20 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 33 до 38 градуса, на североизток, в района на Русе и Силистра и в Югозападна България до 39 – 40 градуса, по Черноморието до 29 – 32 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...