Импресариото Иван Григоров атакува Брезник за местните избори като водач на листа от партията на Слави

Общинският координатор на партията на Слави Трифонов “Има такъв народ” за Брезник ще е водач на листата за общински съветници на предстоящите местни избори наесен. Това е дългогодишният импресарио от брезнишкото село Горна Секирна Иван Григоров, научи Zapadno.com.

Рулетката за местните избори вече се завъртя и подготовката отдавна е факт, въпреки че официални по нищо не личи, особено в горещите юлски дни и отпускарския сезон. В политическите среди в област Перник вече се правят договорки и уточнявания кой от кого и как ще се яви на изборите за кметове и общински съветници, които трябва да бъдат през месец октомври. Първи с готовност да излъчат кандидат за общински съветник са от партията “Има такъв народ”.

Водачът на листата с кандидати за общински съветници в Общински съвет-Брезник е координаторът на партията на Слави Трифонов за Брезник Иван Григоров от Горна Секирна. Новината потвърди лично той пред репортер на Zapadno.com. Нещо повече! Оказва се, че това ще бъде първата политическа битка, в която Григоров влиза в директен сблъсък. Досега той е участвал в политиката, но отстрани като човек, който е организирал предизборните кампании на бивши вече кметове на Перник, Стражица и други общини в страната. “Има такъв народ” ще участва самостоятелно със свои кандидати за общински съветници и кметове за Брезник, Трън и останалите общини в област Перник”, лаконичен беше импресариото и водач на листата за общински съветници от партията на Слави Трифонов за Брезник. В следващите дни предстои да бъдат оповестени още имена на кандидатите за кметове и съветници в региона от “Има такъв народ”.

Иван Григоров се занимава с шоубизнес от 40 години. През месец август 1982 година било първото му участие на голямата сцена с естрадния изпълнител Евгени Душанов в град Троян. Тогава той не предполагал, че това ще бъде основната му професия през следващите 4 десетилетия. Известен е с това, че милее за родното си село Горна Секирна, въпреки че покрай работата често отсъства и винаги е в движение. Няколко пъти вече прави дарения за народно читалище “Победа-2022” и църквата “Свети Архангел Михаил” в Горна Секирна.

Снимка: Иван Григоров

Виж също...

Loading...