След везба, плетене, рисуване и други над 1 000 младежи са намерили своето призвание в живота, отчита Младежкият център в Брезник

На 22 юли в двора на Регионален младежки RAISE център – Брезник се отпразнува третата годишнина от основаването на Центъра. На събитието присъстваха младежи от Брезник, Радомир и Перник, съобщиха за Zapadno.com от Регионалния младежки център.

В събитието за отбелязване на годишнината се включиха работилница по везба “Raise Граово” с ръководител Теодора Петрова, работилница “Капан за сънища” начело с Емануела Костадинова, работилница “Да плетем с лавандула” водена от Живка, рисуване с ЕкоЕтноАрт, настолни игри водени от Международен младежки център-Перник и грънчарство с Кристина Джерманска.

Регионалният координатор доктор Десислава Александрова сподели, че за три години Центърът е подпомогнал 1 179 младежи да намерят своето призвание в живота. Тя изказа благодарност на кмета на община Брезник Васил Узунов и екипа му, на председателя на Общински съвет -Брезник Иван Тинков, на директора на Център за развитие на устойчиви общности Станимира Хаджимитова и на Международен младежки център-Перник.

Снимка: Регионален младежки RAISE център – Брезник

Виж също...

Loading...