Температурите в сряда ще минават температурната граница за горещо време, но денят в Западна България ще започне с 14 – 15 градуса

В сряда температурите ще минават температурната граница за горещо време. Повече облаци ще има над планините от Западна България, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от плюс 20 до 16 градуса, по високите западни полета в Западна България 14 – 15 градуса, по Черноморието 20 – 21 градуса. Предиобед облаците над северните райони ще намаляват. Следобед от запад ще се заоблачава с повече облаци над източната половна от страната.
Валежи не се очакват.

Вятърът ще бъде слаб от северозапад със скорости до 20 километра в час. По високите части на планините ще духат до умерени ветрове от северозапад със скорости до 30 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 32 до 37 градуса, в югозападните и югоизточни райони до 38 – 39 градуса, по Черноморието до 28 – 29 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...