На местните избори в Трън партия “Възраждане” ще издигне кандидати за Общинския съвет, имената стават ясни през септември

Политическа партия “Възраждане” ще участва на местните избори в практически всички 265 общини в страната. “И в Земен, и в Трън ще издигнем кандидати за общинските листи, а напълно възможно е и за кметове на община и на някои от селата”, съобщи за Zapadno.com областният координатор на партията и народен представител Димо Дренчев.

През месец юни тази година от областната организация на партията на Костадин Костадинов в Перник обявиха, че предстоят учредявания на местни структури в Брезник и Трън. До момента официално такива структури все още не са създадени или обявени публично. Въпреки това от партията вече се подготвят за местните избори, които ще бъдат на 29 октомври.

Наесен избирателите ще трябва да избират кметове на общини, общински съветнции и кметове на кметства в региона. Кандидатите на политическа партия “Възраждане”, която със сигурност ще учават в общинските листи за Трън и Земен, ще станат известни през месец септември. От партията не планират да влизат в коалиции, и да подкрепят независими или чужди кандидати.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...