Комикът Шкумбата чака на стоп край брезнишко село, където му се роди мъдра мисъл

Известният български комик Димитър Туджаров – Шкумбата е чакал на стоп на табелата за брезнишкото село Ръждавец с табелка с надпис “Виетнам”, видя Zapadno.com.

Чакайки да му спре някой преминаващ автомобил, на комикът му се родила мъдра мисъл. “Вдигнатият нагоре палец е стандартният начин да попитате дали ще ви качат на стоп. Вдигнатият нагоре среден пръст е стандартният отговор”, споделя Шкумбата със своето чувство за хумор.

Фотография със случката и мисълта е публикувана във Фейсбук страницата на комика, където е успял да разсмее своите фенове и не само тях. Някои от коментиращите потребители са отбелязали, че са свързани по родствена линия със село Ръждавец, където е заснет Шкумбата.

Димитър Туджаров – Шкумбата е признат за един от най-добрите български комици. Със своя оригинален хумор и артистичност, той успява да привлече вниманието на публиката в много страни по света. Шкумбата е един от първите българи, които следват западния модел на one man show представление и го лансират пред българска публика. Освен като комедиант, той е известен и като най-добрият имитатор на някои личности от политиката и шоубизнеса през 80-те, става ясно от биографията в официалния сайт на шоумена.

Импресарио на комика е Иван Григоров от брезнишкото село Горна Секирна, който от 40 години се занимава с шоубизнес. Наскоро стана ясно, че импресариото ще участва на местните избори в Брезник като кандидат за общински съветник.

Снимка: Шкумбата

Виж също...

Loading...