Хотелът и ресторантът в центъра на град Трън отварят за групи над 50 човека и предлагат богат асортимент за организирани празници

Хотел и ресторант “Ерма” в центъра на град Трън отново работят, но за групи над 50 човека. Това съобщиха от хотела след период на затишие от страна на мястото за настаняване, видя Zapadno.com.

През пролетта на тази година от хотел “Ерма” обявиха, че работят за клиенти само с предварителна резервация. Най-новото е, че хотелът и ресторантът вече са на разположение, но за организирани групи над 50 човека. “Предлагаме мераклийско направена храна, добро обслужване, уютна обстановка, възможност за изготвяне на украса, работим и с различни танцови формации, DJ, както и една от най-добрите агенции за детски рождени дни”, отбелязаха от хотел “Ерма”.

Миналата година в мястото за настаняване бяха приютени бежанци от Украйна. Последните няколко години се оказаха трудни за хотел и ресторанта. В интервю за Zapadno.com собственикът посочи пандемията от COVID-19 и липсата на персонал като причини за временното преустановяване на дейността на двата обекта.

Виж също...

Loading...