Свободните места в паралелките за осмокласници в Брезник и Трън вече са 37 след трети етап на класиране за учебната 2023/2024 година

Общо 37 са свободните места за ученици в VIII клас за учебната 2023/2024 година в паралелките в гимназиите в Брезник и Трън, предаде репортер на Zapadno.com.

След трети етап на класиране за паралелката за помощник-възпитател в отглеждането и възпитанието на деца в средно училище “Васил Левски” в град Брезник свободните места са 13. За паралелката по софтуерни и хардуерни науки – информатика и информационни технологии в същото училище свободните места за бъдещи осмокласници са 13. Според утвърдения за новата учебна година план-прием общо местата за осмокласници в двете паралелки в учебното заведение за учебната 2023/2024 година са 52.

В средно училище “Гео Милев” в град Трън има прием на осмокласници за паралелката “Софтуерни и хардуерни науки профил – информатика и информационни технологии”. След трети етап на класиране за новата учебна година свободните места са 11. Общият брой на местата в паралелката за новата учебна година са 26, според утвърдения през пролетта план-прием.

Виж също...

Loading...