Облачно ще е времето във вторник, валежи се очакват по Черноморието, поречието на Дунав и в Северозападна България, а следобед и в западните райони

Във вторник се очакват валежи по Черноморието и над западните райони. Ще има слабо понижение на температурите, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от плюс 20 до 15 градуса, по Черноморието до 21 градуса. Над страната ще има разкъсана облачност, а в Централна България ще има повече слънчеви часове. По-значителна ще бъде облачността над източните и над западните райони с превалявания. Предиобед ще превали по Черноморието, поречието на Дунав и в Северозападна България, а следобед слаби валежи се очакват в западните части от страната.

Вятърът ще бъде до умерен от изток със скорости до 30 километра в час. По високите части на планините
ще духат умерени до свежи ветрове от изток със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 28 до 33 градуса, в района на Русе и на югозапад от Сандански до 34 – 35 градуса, по Черноморието до 28 – 29 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...