Хореографът Милена Иванова-Борисова получи за Ч.Р.Д. полезен подарък от танцов клуб “Калина” – СНИМКИ

Неочаквана изненада с приятни емоции са организирали от брезнишкия танцов клуб “Калина” за рождения ден на своя хореограф Милена Иванова-Борисова, предаде репортер на Zapadno.com.

Част от колектива на танцовия състав към брезнишкото народно читалище “Просвещение-1870” е изненадал в дома обичайния от танцьорите хореограф Милена Иванова-Борисова. Преди няколко дни, когато тя се прибирала у дома след честване на рождения ден на дъщеря и, била посрещната от танцьори от танцов клуб “Калина” за нейния личен празник.

Милена Иванова-Борисова останала без думи от изненадата, тъй като не очаквала част от състава да я посети вкъщи. Знамето на “Калина” също било донесено в двора, а за организацията помогнал и половинката на Милена – Дани. Подаръците, които получила, са модерна преносима колона във формата на стара радиоточка и часовник, приличащ на ретро телефон. Колоната ще е полезна по време на репетиции на открито. Това поясни за Zapadno.com хореографът на танцов клуб “Калина”.

Секретарят на читалището в Брезник Борис Борисов използвал моментът и връчил плакет от фестивала “Люлин пее и танцува” в село Люлин, на който танцьорите към състава, ръководен от Милена Иванова-Борисова, се изявиха и спечелиха награда за ръководителя си. Читалищният секретар специално уговорил журито на фестивала да вземе наградата и да я връчи на рождения ден на хореографа от Брезник.

Сбирката с танцьори от състава продължила до малките часове на нощта. Догодина на рождения си ден хореографът Милена Иванова-Борисова ще се оглежда зад всеки ъгъл, ако случайно съставът отново я изненада по този приятен начин. Това се пошегува тя и отбеляза, че е радостна от изненадата.

Разгледайте снимки от изненадата за рождения ден на хореографа Милена Иванова-Борисова:

Снимки: Милена Иванова-Борисова

Виж също...

Loading...