Ремонтни дейности по пътя между град Трън и местността “Секирица” ограничават движението поетапно в лентата в посока село Стрезимировци

През последните дни по участъка между град Трън и местността “Секирица”, който е част от второкласен път 63, се извършват ремонтни дейности, научи Zapadno.com.

При километър 46+380 от второкласния път, който се намира в местността “Секирица”, се извършва възстановяване на банкет. Движението на автомобили в района трябва да се осъществява с повишено внимание. Участъкът е сигнализиран от пътни знаци, а крайният срок за завършване на дейностите по възстановяването е до 18 август, уточняват от Агенция “Пътна инфраструктура”.

До края на месец август в участък с дължина 1 километър, който е от 48-ми до 49-ти километър на второкласния път, движението се осъществява с повишено внимание. Причината е извършване на ремонтни дейности. Ограничена за движение е поетапно лентата в посока село Стрезимировци. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци, добавят от Пътната агенция.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...