Очаквайте на страниците на Zapadno.com кулинарното предаване “В кухнята с Петър Кирилов”

Кулинарното предаване “В кухнята с Петър Кирилов” ще бъде показано на страниците на Zapadno.com през следващите четири съботи.

Кулинарното предаване показва как се приготвят ястия и салати, за които продукти могат да се открият във всеки един малък или голям магазин за хранителни стоки. Предаването е реализирано от екип през 2014 и 2015 година. Записи на броевете ще може да гледате на страниците на Zapadno.com през следващите четири съботи (19 август, 26 август, 2 септември и 9 септември).

Петър Кирилов е на 26 години и е роден в град Попово. В момента се занимава с култура, образование и музика. Организатор е на фестивали на територията на община Попово, в курортен комплекс “Албена”, село Боженци и други райони на България. През 2017 година получава наградата “Пазител на традициите” в раздел “Кулинария” на Асоциация на развитие на изкуствата и занаятите (А.Р.И.З. 7) на годишните награди за същата година. През 2023 година в Попово е реализиран кулинарен фест “Бабините вкусотии”, който е част от програмата на Национална фолклорна среща “Автентичност и съвремие”, чийто директор е Петър Кирилов.

Кадър: “В кухнята с Петър Кирилов”

Виж също...

Loading...