Тодор Исаев да е председател на Общинска избирателна комисия-Трън за местните избори се договориха партии и коалиции

Консултациите за състава на Общинска избирателна комисия-Трън са преминали добре и на тях е постигнато съгласие за членовете в комисията, съобщи за Zapadno.com секретарят на община Трън Станислава Алексиева.

Консултациите са се провели вчера в заседателната зала на Община Трън. На тях са присъствали представители на всички парламентарно представени партии и коалиции. За председател на Общинска избирателна комисия-Трън е предложен Тодор Исаев. Предложението е на коалицията ГЕРБ – СДС и е било подкрепено от останалите участници в консултациите.

В състава на Общинската избирателна комисия ще участват членове от всички парламентарно представени партии. Предложенията ще бъдат изпратени от Централната избирателна комисия, която трябва да реши дали утвърждава състава на Общинска избирателна комисия-Трън, поясни секретарят на пограничната община Станислава Алексиева.

Местните избори за общински съветници и за кметове ще се произведат на 29 октомври. На територията на община Трън за кметове ще могат да гласуват в град Трън и село Филиповци.

Снимка: ГЕРБ-Перник – архив

Виж също...

Loading...