Общинската избирателна комисия на Трън започва работа на 9 септември с четирима заместници на председателя и Тодор Исаев

На 9 септември Общинска избирателна комисия-Трън ще встъпи в правомощията си за работата по местните избори за общински съветници и за кметове на 29 октомври. Вчера Централната избирателна комисия е взела решение за определяне състава на комисията в Трън, предаде репортер на Zapadno.com.

На 21 август в Трън са се провели консултации с парламентарно представените партии и коалиции за състава на Общинската избирателна комисия за местния вот наесен. На консултациите е било постигнато съгласие за състава и най-вече за председателското място, което е отредено за Тодор Исаев, познат сред трънчани с работата си в общинското предприятие “Трънска гора”.

На 24 август в Централната избирателна комисия е входирано писмо от кмета на община Трън с предложение за състава на Общинската избирателна комисия. Вчера, 25 август, Централната избирателна комисия е излязла с решение за състава на 11-членната комисия за изборите в Трън. Председател е Тодор Исаев, а неговите заместници ще бъдат четирима – Олег Тодоров, Детелина Янкова, Александър Христов и Борислава Цонева. За секретар е избран Роберт Василев, а сред членовете е бившият кмет и заместник-кмет на община Трън адвокат Роза Златанова, която временно изпълняваше тези длъжности през 2017 година.

Виж също...

Loading...