Община Брезник вече се разпорежда с помещение на главната улица в града, което е с площ 15 квадратни метра и е в имот за административни нужди

Програмата за управление с общинска собственост на Община Брезник за 2023 година се актуализира след решение, което брезнишките общински съветници приеха на редовното заседание през месец юли, предаде репортер на Zapadno.com.

Актуализацията се прави, за да се включи в програмата помещение с площ 15 квадратни метра. Помещението е общинска публична собственост и се намира на втория етаж на сграда на улица “Георги Ив. Бунджулов“ № 45 в град Брезник. Имотът, в който е изградена сградата, е определен за административни нужди и е обща площ 7780 квадратни метра.

В Програмата за управление и разпореждане с общинска собственост на Община Брезник за 2023 година помещението на втория етаж на сградата се включва в раздел “Неземеделски имоти за отдаване под наем“. В този раздел фигурират още 66 имота на територията на община Брезник, сред които ситуирани петна, част от тротоари, терени и други.

Към 24 август за помещението няма проявен интерес от страна на желаещи, които могат да го наемат, поясниха за Zapadno.com от общинската администрация.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...