Играч на “Чорни” влиза в предизборната битка за кмет на община Брезник

Брезничанин Емил Пантелеев, който има собствен бизнес и е част от футболен клуб “Чорни” (Брезник) се кандидатира за кмет на община Брезник. Той ще се кандидатира като независим и до момента няма информация кандидатурата му да бъде подкрепена от партия, коалиция или организация. Това съобщиха за Zapadno.com от предизборния щаб на кандидат-кмета.

Емил Пантелеев е роден през 1988 година в град Перник. Живее и учи в Брезник до 7. клас. Завършва средното си образование в профилирана гимназия с италиански език в София. През 2014 година се дипломира в Софийски университет “Свети Климент Охридски” със специалност “Архивистика и Документалистика “. През 2011 година стартира собствен бизнес в сферата на професионалното почистване. От 2016 година се занимава и с инвестиции. Състезател е на футболен клуб “Чорни” (Брезник) от над 15 година. Семеен с две деца.

Преди няколко месеца негови приятели и група ентусиасти от Брезник попитали Емил Пантелеев дали ще участва в местните избори. Тогава той се замислил и решил да се яви като кандидат за кмет на община Брезник. “Имам изградена цялостна стратегия за привличане на средства в общината чрез проекти и оптимизация. Цялата стратегия ще представя на предстоящите събития, които ще организирам и се надявам повече заинтересовани хора да присъстват, за да можем заедно да обсъдим общото ни бъдеще”, сподели още Емил Пантелеев.

Снимка: Предизборен щаб на Емил Пантелеев

Виж също...

Loading...