В кухнята с Петър Кирилов: Вижте приготвянето на крем супа от тиква, пълнена тиква и австрийски компот – ВИДЕО

В тази публикация може да гледате трети епизод на кулинарното предаване “В кухнята с Петър Кирилов”.

Петър Кирилов е на 26 години и е роден в град Попово. В момента се занимава с култура, образование и музика. Организатор е на фестивали на територията на община Попово, в курортен комплекс “Албена”, село Боженци и други райони на България. През 2017 година получава наградата “Пазител на традициите” в раздел “Кулинария” на Асоциация на развитие на изкуствата и занаятите (А.Р.И.З. 7) на годишните награди за същата година. През 2023 година в Попово е реализиран кулинарен фест “Бабините вкусотии”, който е част от програмата на Национална фолклорна среща “Автентичност и съвремие”, чийто директор е Петър Кирилов.

Кулинарното предаване “В кухнята с Петър Кирилов” е реализирано със съдействието на “Светът през моя обектив”. Водещ и сценарист е Петър Кирилов, оператори са Невена Цонева и Джансел Реджепова, ресижьори са Мина Иванкова и Мария Боянова, текст зад камера се чете от Невена Цонева, а монтажът е дело на Ивелин Иванов.

В трети епизод на кулинарното предаване може да видите как се приготвят крем супа от тиква, пълнена тиква и австрийски компот.

Вижте във видеото кулинарното предаване “В кухнята с Петър Кирилов” (ако четете сайта от мобилно устройство, моля преминете към десктоп версия на браузъра, за да може да гледате видеото в пълен размер):

Следващият епизод на предаването ще може да гледате на страниците на Zapadno.com на 9 септември.

Виж също...

Loading...