Училището в село Ноевци с предложение към родителите: За първия учебен ден купете книги за училищната библиотека вместо цветя

Интересно предложение отправиха към родителите от колектива на основно училище “Христо Смирненски” в брезнишкото село Ноевци, видя Zapadno.com.

Началото на учебната 2023/2024 година ще бъде поставено с тържество в двора на училището в петък от 9:30 часа. През училищния праг се очаква да пристъпят 50 ученици, от които четирима първокласници. По-интересното е, че тази година от учебното заведение отправиха апел към родителите, които вместо цветя за първия учебен ден, могат да закупят разнообразни по тематика книги.

“Приканваме всички родители, които имат възможност и желание вместо цветя за първия учебен ден да закупят книга – с приказки, енциклопедии, образователни игри и други. По този начин ще можем да обогатим фонда на откритата бибилиотека в коридора на първия етаж и да дадем пример на децата, че книгата е приоритет и е модерно да се чете!“, отбелязаха от училището във Фейсбук профила си.

Училището в село Ноевци работи по различни интересни проекти, чрез които през учебното време възпитаниците се обучават на патриотизъм, екологична насоченост и други добродетели.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...