На 21 септември в Западна България ще премине нова облачна вълна с превалявания, следобед ще вали и в северозападните и югозападните райони на страната

В четвъртък в Западна България ще премине нова облачна вълна с превалявани, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от плюс 17 до 12 градуса, по Черномарието до 18 – 19 градуса. През деня от запад на изток ще премине облачна вълна. Ще превалява в западните райони. Следобед ще прегърми с по-интензивни валежи в Северозападна България. Валежите в югозападните райони постепенно ще спират и през нощта, срещу петък облаците ще намаляват.

Вятърът ще бъде слаб до умерен, от югоизток, следобед от юг. По високите части на планините ще духат умерени ветрове от северозапад със скорости до 32 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 24 до 30 градуса, по Черноморието от 25 до 27 градуса. За София очаквана максимална температура 24 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...