Акция срещу престъпността в Трънско: От парника на 80-годишна полицията иззе стръкове канабис, а на тавана на къщата и откри изсушен коноп

Вчера на територията на Пернишка област е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на престъпността и опазването на обществения ред, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Перник.

В хода на специализирата операция са открити и иззети множество растения от рода на канабиса в трънското село Бохова. Криминалисти от Областна дирекция на МВР-Перник и Районно управление-Трън вчера проверили  частен имот в трънското село Бохова, собственост на 80-годишна жена, като  в парник в двора на имота, са открити и изети по надлежния ред множество растения от рода на конопа с височина  от 1 метър до 1 метър и 30 сантиметра. При направените полеви наркотестове веществата са реагирали на канабис.

При извършеното претърсване, на тавана в къщата на възрастната жена, закачени за простор са намерени и иззети още 5 броя полусухи стръкове от рода на конопа с дължина от 16 до 45 сантиметра.

Образувано е бързо производство и работата по разследването продължава под надзора на прокуратурата.

Снимка: МВР – пресцентър (архив)

Виж също...

Loading...