Претендентът за кмет на Брезник Иван Григоров кани всички кандидати на публичен дебат с граждани

Публичен дебат с кандидатите за кмет на Брезник и гражданите ще организира претендентът да ръководи общината в следващите 4 години Иван Григоров. Кандидат-кметът реши да отправи поканата чрез страниците на Zapadno.com.

Публичната покана за дебата е отправена към предизборните щабове на всички кандидати за кмет на община Брезник. На дебата ще могат да присъстват граждани и всички заинтересовани лица, които ще имат възможност да зададат своите въпроси към претендентите да управляват общината в следващите 4 години.

Темите, които ще се обсъждат, няма да бъдат строго рамкирани, а ще са всеобхватни – от култура до бъдещето на Брезник. “Каня всички кандидати за кметове да си кажеме пред обществеността кой за какво се бори. Какво искаме да постигнем. Да си поговорим най-вече за зависимост, за дърводобив, за пътища, за села, читалища и така нататък”, каза Иван Григоров.

Точната дата и място ще бъдат обсъдени с участниците в дебата, като идеята на организатора Иван Григоров е той да се проведе на централния градски площад в Брезник или в местното читалище.

Снимка: Иван Григоров

Виж също...

Loading...