Брезничанка показва есенните красоти на Брезник, които са незабележими покрай играта на телефони – СНИМКИ

Чрез страниците на Zapadno.com брезничанката Ваня Иванова реши отново да покаже красотите на есенния сезон, който ще настъпи на 23 септември.

Фотографиите са заснети на 20 септември в Градската в град Брезник, която е едно от посещаваните места от брезничани. В градския парк се намира и паметникът-костница на загиналите в боя край Брезник по време на Сръбско-българската война през 1885 година. Монументът и есенните цветове около него също са увековечени на снимките на Ваня Иванова.

Хобито на младата брезничанка е фотографията. С нейните снимки от Градската в Брезник тя иска да покаже красотите на есенен Брезник, тъй като никой не ги забелязва, защото всеки е вперил поглед в телефоните. Ваня Иванова поддържа Фейсбук групата “Фотография“, която е набрала над 770 потребители на социалната мрежа. В нея се публикуват снимки, клипове и интересна информация.

На 23 септември в 9:50 часа ще настъпи астрономическата есен за 2023 година. По този повод предлагаме да разгледате част от есенните красоти в градския парк на Брезник.

Снимки: Ваня Иванова

Виж също...

Loading...