Двама председатели от Брезник са в листата за общински съветници от коалиция “Алтернативата на гражданите”

Коалиция “Алтернативата на гражданите” излъчва 11 кандидати за общински съветници на местните избори в община Брезник, които ще се проведат на 29 октомври, предаде репортер на Zapadno.com.

Листата е регистрирана на 22 септември в Общинска избирателна комисия-Брезник и е съставена предимно от брезничани, които са познати лица в града и общината. Водач на листата е настоящият председател на Общински съвет-Брезник Иван Тинков, който дълги години е работил и в системата на МВР. На второ място е брезничанинът Венцислав Митков, който е председател на Национално сдружение “Обединени земеделски производители” и е земеделец в Брезнишко. Третото място в листата е за Десислава Александрова от Брезник, който по професия е учител и в последните години е част от Регионалния младежки център в града. Председателят на потребителна кооперация “Самопомощ” в село Ноевци Радостина Алексиева е на четвърто място. Петото място в листата за съветници заема логопедът от логопедичен център “Брезина” в Перник брезничанката доктор Радостина Костова. На шесто място е Леонид Тодоракиев от квартал “Могилица” в Брезник, който е познат на съгражданите си като работещо и скромно момче. Счетоводителят от Брезник Иван Боянов заема седмо място, който при предишни избори се яви като кандидат за народен представител. На осмо място е електроинженерът Емил Георгиев, който работи в електроразпределително дружество. Румен Евтимов е на девето място в листата. На десето е Пламена Стоянова, която има собствен бизнес. Секретарят на народно читалище “Просвещение-1870” в Брезник е Борис Борисов е на 11-то място.

Апелът на водача на листата Иван Тинков към останалите участници в местните избори за кметове и общински съветници на 29 октомври е да се проведат коректни кампании без омрази и интриги. “Понеже сме малък град, познаваме се и след изборите пак да се поздравяваме”, каза Тинков.

В колажа са използвани снимки от архива на Zapadno.com

Виж също...

Loading...