За вота на избирателите в Брезнишко ще се борят близо 100 кандидати за кметове на общината и четири кметства, както и за 13 места в Общинския съвет

93 са кандидатите за кметове и общински съветници, които ще участват в местния вот на територията на община Брезник на 29 октомври. Техните имена са регистрирани в кандидатски листи в Общинска избирателна комисия-Брезник, предаде репортер на Zapadno.com.

Вчера, 26 септември, бе крайният срок за регистрация на кандидати за участие в местния вот. До крайния срок в регистрите на Общинска избирателна комисия-Брезник са регистрирани общо 93-ма кандидати за кмет на община Брезник, на кметства на територията на общината и за общински съветници.

Общо 80 са кандидатите за общински съветници, които ще се борят за 13-те места в Общински съвет-Брезник. Четирима са кандидатите за кмет на община Брезник и 9 кандидати за кметове на кметствата в селата Ноевци, Кошарево, Велковци и Слаковци. Кандидатите са регистрирани от партии, коалиции или Инициативни комитети.

Виж също...

Loading...