Иван Бъчваров поема ръководството на община Брезник до избирането на нов кмет, а кметството на село Ноевци временно ще се ръководи от Снежана Славова

Заместник-кметът Иван Бъчваров ще е временно изпълняващ длъжността кмет на община Брезник от 27 октомври до полагане на клетва на новоизбрания кмет на общината. За временен кмет на село Ноевци е определена Снежана Славова, която е сътрудник в кметството на населеното място. Тя ще поеме длъжността от 27 октомври до полагането на клетва на новоизбрания кмет, предаде репортер на Zapadno.com.

Общински съвет-Брезник е получил уведомителни писма от кметовете на община Брезник и кметството в село Ноевци, с които съветниците се уведомяват, че управниците ще участват в местните избори. Това е причината общинските съветници да вземат решение Иван Бъчваров и Снежана Славова да бъдат временно изпълняващи длъжностите кмет на община Брезник и кмет на кметство в Ноевци. С решението се определя и допълнително възнаграждание на Снежана Славова от възнаграждението на длъжността “кмет на село Ноевци”, изчислено пропорционално за отработеното време.

Решението общинските съветници взеха с 11 гласа “за” на провелата се по-рано днес сесия на Общински съвет-Брезник.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...