НЛО край Трън? Трънчанин засне огромен обект, скрит зад облаци – СНИМКИ

Огромен неидентифициран летящ обект е забелязан и заснет край град Трън в следобедните часове на днешния ден, предаде репортер на Zapadno.com.

НЛО-то е било скрито от перести облаци, които се образуват на голяма височина. За период от около 10 минути облаците около обекта се разсеяли и обектът се откроил. Странният обект привлякъл вниманието на метеорологичния наблюдател Кирил Марков, който обслужва единствената държавна метеорологична станция на Националния институт по метеорология и хидрология в община Трън. Кирил Марков побързал да се качи на покрива на къщата си в махала “Илиин хан” в град Трън и направил няколко снимки на неидентифицирания обект с мобилния си телефон.

НЛО-то било с диаметър между половин и един километър. Със сигурност видяното и заснетото не е облак, тъй като формата му не се изменяла или движела, така както тази на заобикалящите го облаци в небето. За около 10 минути обектът могъл да се види, тъй като след това нови облаци го скрили. От разстоянието метеорологичният наблюдател на Трън констатира, че тялото е било над територията на Сърбия, в западна посока.

Може само да се предполага дали технологията е земна или идва от друго място, извън планетата Земя.

Разгледайте снимки от НЛО-то край Трън, заснето по-рано днес:

Снимки: Кирил Марков

Виж също...

Loading...