Ремонтът на филиала за спешна помощ в Брезник започна, след като общинската администрация осигури помещения за преместване на медиците

През изминалата седмица екипите на Центъра за спешна медицинска помощ в Перник са се отзовали на 240 повиквания на спешния телефон 112, което е с 6 по-малко от предходната. Амбулаторните прегледи във филиалите на Центъра за спешна медицинска помощ през изминалата седмица са 170, което е с 14 повече от предходната. Най-много са извършените прегледи във филиала на Центъра за спешна медицинска помощ в Трън – 67 и в Брезник – 54. Това информира директорът на Центъра за спешна медицинска помощ доктор Валери Симеонов, пише вестник “Съперник”.

На въпроса как вървят ремонтните дейности във филиалите на Центъра за спешна медицинска помощ в региона, доктор Симеонов поясни: “Напредват. По всичко личи, че пръв ще приключи ремонтът на филиала ни в Радомир. Последен започна да се ремонтира филиалът в Брезник. Общината ни осигури помещения, в които се преместиха нашите медици. Другото, с което можем да се похвалим, че имаме нов главен механик – млад мъж, който идва направо от института при нас”, каза доктор Валери Симеонов.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...