Футболен клуб “Чорни” (Брезник) продължава с победната серия след като победи коравият отбор на “Рудничар” (“Бела вода”)

Мъжкият отбор на футболен клуб “Чорни” (Брезник) взе поредна сладка победа срещу един от най-коравите домакински отбори в групата – “Рудничар” (“Бела вода”), съобщиха от брезнишкия тим.

Мачът е завършил с резултат 2 : 3 в полза на “Чорни”. Това е пета поредна победа за футболния клуб на брезничани от началото на полусезона. Футболен клуб “Чорни” описа как е преминал мачът между двата отбора.

“Първото полувреме стартира и гостите започнаха с неспирни атаки към вратата на домакините. В средата на полувремето след поредната страхотна атака Евгени Америконов, с премерен удар от границата на наказателното, отбеляза за 0:1. До края на полувремето от гостите само могат да съжаляват за минималния резултат след няколко сериозни пропуска.
Второто полувреме стартира, но явно отборът на гостите не се беше събудил и мислеше, че мачът ще бъде лесен, но домакините направиха страхотен обрат в рамките на 15 минути за 2:1. Оттук до края двубоят беше изключително изнервен и домакини се опитваха да бавят мача при всеки удобен случай. Като докторът направи над десет влизания на терена! Така след няколко сериозни пропуска на гостите, се стигна до най-логичното и поредния обрат в мача за 2:3. Този път в герой за гостите се превърна Емануел Мартинов, който на два пъти бе най – съобразителен в наказателното на домакините и донесе поредната победа за “Чорни” – Брезник!”, съобщиха от футболния клуб на брезничани.

Виж също...

Loading...