В новото си помещение в Брезник Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва ще провежда събрания

В новото помещение на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Брезник ще се провеждат събрания на членовете на общинската организация. Това каза за Zapadno.com председателят на Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва-Брезник полковник Петър Петров.

Помещението се намира в сградата на бившия Дом на народната армия, която е предадена за стопанисване на Общински исторически музей-Брезник. През месец август брезнишките общински съветници разрешиха помещението да се предостави на Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва-Брезник. Досега то се използваше като арт галерия, която пък е преместена в съседно на това помещение. Прочетете още по темата в публикацията: Съюзът на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Брезник има ново помещение в сградата на Общинския исторически музей.

Наскоро над предоставеното на организацията на запасните офицери помещение бе поставена табела. Предстои то да бъде оборудвано със столове и маси, за което се очаква съдействие от Община Брезник. Тогава ще може да се проведе и годишното събрание на Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва-Брезник, което е било отложено още през пролетта. Амбицията е атмосферата на помещението да придобие военно-патриотична насоченост.

В Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Брезник членуват 46 члена.

Виж също...

Loading...