В понеделник максималните температури ще бъдат от 16 до 23 градуса, през нощта, срещу вторник, хладна вълна от северозапад ще донесе нови валежи и захлаждане

В понеделник през нощта започва нова порция хладен въздух с валежи и захлаждане, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от плюс 12 до 6 градуса, в западните полета до 4 – 5 градуса, по Черноморието до 10 градуса. Сутринта валежите по Черноморието ще спират. След временно разкъсване и намаление на облачността през нощта, срещу вторник, хладна вълна от северозапад, с усилване на вятъра, ще донесе нови валежи и захлаждане. Вятърът след полунощ ще бъде свеж от северозапад. Дъжовете ще бъдат с количества от 1 до 5 литра на квадратен метър, по-съществени в Добруджа, до 5 литра на квадратен метър.

Вятърът ще бъде умерен от изток със скорости до 35 километра в час, през нощта от северозапад свеж. По високите части на планините ще духат свежи до засилени ветрове от северозапад със скорости до 40 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 16 до 21 градуса, в Сандански до 23 градуса, по Черноморието до 17 – 18 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...