За местните избори в Брезнишко отпечатват 13 хиляди и 200 бюлетини, с които ще се гласува за кмет на общината, общински съветници и селски кметове

Тиражите на хартиените бюлетини за кмет на община Брезник и общински съветници на местните избори, които ще се проведат на 29 октомври, са одобрени с решения на Общинска избирателна комисия-Брезник, видя Zapadno.com.

Решенията са от началото на месец октомври и са свързани с одобряване на графичните файлове на предпечатните образци на бюлетините за гласуване за общински съветници в община Брезник, както и за гласуване за кмет на община Брезник на изборите на 29 октомври.

Тиражът на бюлетините за отпечатване, утвърден от Централната избирателна комисия, за гласуване за общински съветници е 6 000 броя. Тиражът на бюлетините за отпечатване, утвърден от Централната избирателна комисия, за гласуване за кмет на община Брезник е 6 000 броя.

С други решения са одобрени рафичните файлове на предпечатните образци на бюлетините за гласуване за кметове на кметствата в селата Ноевци, Кошарево, Велковци и Слаковци. Общият брой на тиражите на бюлетините за изборите в тези четири кметства е 1 200.

Виж също...

Loading...