Край язовир “Слаковци” ще се състезават кучета и техните стопани в поредно издание на състезание – ВИДЕО

За седми пореден път край язовир “Слаковци” в Брезнишко ще се проведе състезание в различни дисциплини, в които ще участват кучета със своите стопани. Надпреварата ще се проведе на 22 октомври и ще е 13-то издание на състезанието, предаде репортер на Zapadno.com.

Състезанието се организира от спортен клуб “Мъшинг България”, а крайният срок за записване за участие е до 15 октомври. Формата за записване е през сайта на клуба и се прави чрез заплащане на такса за участие, която варира между 30 и 50 лева, като за деца до 14-годишна възраст участието е безплатно. Различни са дисциплините, в които кучетата ще се състезават.

Сред условията за участие е възрастта на кучетата, които ще се състезават, да е най-малко 12 месеца за каникрос и най-малко 18 месеца за байкджоринг и скутеринг. Освен това толерантността между състезателите е задължителна, посочват организаторите.

Тази година наградите за победителите ще бъдат големи, тъй като това ще е десето издание на надпреварата. Медалите за победителите са ръчно изработени от Елица Данаилова.

Вижте във видеото анонс на състезанието, което ще се проведе край язовира (ако четете сайта от мобилно устройство, моля преминете към десктоп версия на браузъра, за да може да гледате видеото в пълен размер):

Виж също...

Loading...