Брезнишки огнеборци дежурят около склада за пелети в Брезник, тъй като след изнасяне на продукция пламъците отново се разразили

Сигналът за пожара в склада за пелети в град Брезник е подаден вчера около 3:45 часа на телефон 112. Екипи на полицията и пожарната реагирали незабавно, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Перник.

Един автомобил от Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението”-Брезник и два от Перник започнали гасенето. Пламъците са локализирани, но при изнасяне на готовата продукция отново се разпалвали и до момента продължава дежурството на брезнишките пожарникари. Причините и щетите са в процес на установяване. Извършен е оглед от служители на Районно управление-Брезник и е образувано досъдебно производство. Работата продължава под надзора на прокуратурата.

Вчера сутринта първо Zapadno.com информира за пожара в склад за пелети в края на град Брезник. Прочетете още по темата в публикацията: Инцидент в Брезник: Няколко противопожарни автомобила гасят пожар в склад за пелети – ВИДЕО+СНИМКИ.

Виж също...

Loading...