За охрана на границата в Трънско се търсят близо 10 полицаи на вакантни длъжности, обявени от главния секретар на МВР

Конкурс за назначаване на държавна служба в Регионална дирекция „Гранична полиция“-Драгоман при Главна дирекция „Гранична полиция“ към МВР на 72 младши изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка, е обявен със заповед на главния секретар на МВР главен комисар Живко Коцев, видя Zapadno.com.

От обявените 72 длъжности, 9 се отнасят за Гранично полицейско управление-Трън. За работа към полицейското управление се търсят трима полицаи (един старши полицай и двама водачи на патрулен автомобил), които ще са част от група “Охрана на държавната граница”. За граничен контролно-пропускателен пункт “Стрезимировци” са обявени 6 вакантни длъжности за старши полицаи.

Кандидатите за участие в конкурса трябва да са дееспособни физически лица, които отговарят на определени изисквания. Допуснатите за участие в конкурса кандидати ще трябва да решават теоретичен изпит от 20 въпроса, разработени от Главна дирекция “Гранична полиция”. Те ще трябва и да положат практически изпит за установяване нивото на уменията за работа с MS Windows и програмните продукти Word и Excel от MS Office.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...