Гори в подножието на Руй, които заемат над 15 хиляди квадратни метра площ, отново се продават чрез търг от частен съдебен изпълнител

Две гори в землището на трънското село Зелениград отново са обявени за публична продажба. Двете горски територии са с предназначение дървопроизводителна гора. Това става ясно от обявление на частния съдебен изпълнител Елена Добренова, видя Zapadno.com.

Публичната продажба се провежда от 16 октомври до 16 ноември и е за два поземлени имота в местността “Папратива” в землището на село Зелениград. Единият имот е с площ 3 888 квадратни метра и по вид е горска територия. Пазарната стойност на имота е 4 032 лева. Началната цена, от която ще започне продажбата е 3 225 лева и 60 стотинки. Другият имот е с площ 11 664 квадратни метра и по вид е горска територия. Пазарната стойност на имота е 12 780 лева. Началната цена, от която ще започне продажбата е 10 224 лева.

Zapadno.com припомня, че това е пореден опит горите да бъдат продадени чрез търг. В периода февруари – март тази година същи горските територии бяха обявени за продажба чрез втора публична продан.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...