Нова промяна при минното дружество в Брезник – сменя името си и влиза в друг етап от инвестиционния проект

Минното дружество в Брезник вече е с ново наименование, което акцентира върху местоположението, на което развива дейността си. Това става ясно от съобщение на сайта на фирмата, видя Zapadno.com.

От 18 октомври “Трейс Рисорсиз” се нарича “Брезник Минералс”. Фирмата е продължава да е 100 процента собственост на българската инвестиционна компания „Асарел-Инвестмънт“.

Бизнес организацията оповести за предприетата стъпка с кратко съобщение, като обръща внимание, че името на града и общината са станали част от тяхното название. “Навлизаме в нов етап от развитието на проекта в Брезник и за нас беше важно името на дружеството да акцентира върху мястото, където извършваме дейността си. Затова направихме промяна”, отбелязаха от “Брезник Минералс”.

Новото наименование вече е отразено в Търговския регистър. През лятото на 2023 година имаше и друга важна промяна. Начело на фирмата застана нов управител. Прочетете още по темата в публикацията: Мината в Брезник се поема от мениджър, трупал опит в подземни мини на три континента.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...