Граничните в Трънско с още две вакантни места, за които министърът на вътрешните работи обяви конкурс

Още две вакантни места са обявени за служители, които да работят по охраняването на границата в Трънско. За местата министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е обявил конкурс, научи Zapadno.com.

Вакантните длъжности са за полицейски инспектори VI – V степен. За тях е обявен конкурс за преминаване в по-висока по вид длъжност в Регионална дирекция „Гранична полиция“-Драгоман при Главна дирекция „Гранична полиция“ към МВР. Едната длъжност е за полицейски инспектор в група “Охрана на държавната граница” към Гранично полицейско управление-Трън. Другата длъжност е за полицейски инспектор в граничен контролно-пропускателен пункт “Стрезимировци”. Заповедта за обявяване на конкурса е от 17 октомври.

На 11 октомври със заповед на главния секретар на МВР главен комисар Живко Коцев за охрана на границата в община Трън беше обявен конкурс за 9 вакантни длъжности за Гранично полицейско управление-Трън. Прочетете още по темата в публикацията: За охрана на границата в Трънско се търсят близо 10 полицаи на вакантни длъжности, обявени от главния секретар на МВР.

Виж също...

Loading...