Дами натиснаха газта на летището край Слаковци, където се проведе изпитание в обезопасена среда – СНИМКИ

През изминалата събота 22 екипажа с пилоти само от женски пол, взеха участие в тази забавна авто надпреварата, организирана от клуб “AvangarD Classic”, съобщиха за Zapadno.com от клуба.

Ралито е от регуларити тип, за любители шофьори, с преходи в пътния трафик и специални, приложни изпитания на затворени отсечки. Най-забавно за участничките беше изпитанието на затворена самолетна писта, където на предварително подготвено трасе по модел от шейкдауна в тазгодишното издание на WRC Рали “Акрополис”, дамите имаха възможност да натиснат газта в една обезопасена среда, добавиха от автомобилен ретро клуб “AvangarD Classic”.

Автомобилите бяха разделени на три класа – “Класически”, “Съвременни” и “Електрически”, като победител стана екипаж от класа с най-старите превозни средства. Дамското рали беше и част от програма по случай честванията на празника на града като следващото издание, догодина, ще бъде пак по същото време, уточниха от автомобилния клуб.

По време на ралито екипажите показаха умения по три вида паркиране в двора на брезнишката гимназия. Прочетете още по темата в публикацията: Дами показаха майсторско паркиране в гимназията – ВИДЕО+СНИМКИ.

Разгледайте снимки на част от участниците в изпитанията на летището край Слаковци:

Снимки: VIk Photo

Виж също...

Loading...