Безработни или търсещи работа лица от област Перник могат да се включат в трудова борса, на която над дузина фирми ще представят възможностите за заетост при тях

Трудова борса по проект BG05M90PO01-1.017-0001 „Готови за работа“ ще се проведе за безработни или търсещи работа лица, съобщиха за Zapadno.com от дирекция „Бюро по труда”-Перник.

Към настоящия момент 13 фирми от областите Перник и София са потвърдили участие в трудовата борса. Фирмите работят в следните браншове: производство на фармацевтични и козметични продукти; социални услуги; производство на хранителни продукти; посредническа дейност за наемане на персонал; производство на текстилни изделия; производство на изделия от стомана и метал; производство на морско и предпазно оборудване; производство и обработка на стъкло; ресторантьорство и обслужване в заведения за хранене; отбрана и сигурност; търговия.

Всички търсещи работа, включително и нерегистрирани в “Бюро по труда” лица могат да посетят трудовата борса. На нея ще имат възможност да се срещнат с представителите на участващите фирми, да получат информация за обявените свободни позиции и ще имат шанс да си намерят подходяща работа. Освен това от дирекция „Бюро по труда“-Перник ще осигурят и специален щанд за запознаване с възможностите за работа в чужбина и работните места, заявени в сайта за работа в Европа EURES.

Трудовата борса ще отвори на 26 октомври от 10 часа в сградата на Общинския младежки дом в Перник.

Снимка: дирекция „Бюро по труда“-Перник – архив

Виж също...

Loading...