Участничка от състезание в Брезник: Трябва да се изпълняват подобни маневри на организирани събития, а не по пътищата – ВИДЕО

Александра Костадинова, която взе участие в Дамско рали “Перник” ‘2023 и участва в изпитания по паркиране в двора на брезнишкото средно училище “Васил Левски”, смята че шофьорите трябва да правят подобни маневри на организирани събития, а не по пътищата. Това каза участничката след зрелищна демонстрация по три вида паркиране за кратко време, предаде репортер на Zapadno.com.

Александра Костадинова се включи във второто издание на възроденото Дамско рали, което се организира в област Перник и се проведе на 21 октомври. Заедно с нея в автомобила като навигатор беше нейният съпруг. Семейството живее в пернишкото село Дивотино, но всяка събота и неделя са в брезнишкото село Режанци, където имат къща. Уменията по паркиране, които Александра Костадинова показа може да видите в публикацията: Адреналин на четири колела в Брезник: Дами показаха майсторско паркиране в гимназията – ВИДЕО+СНИМКИ.

Александра е шофьор откакто е имала право да правоспособен водач, а именно от 18-годишна. От 2018 година тя участва в ралита. На въпрос какво ще пожелае на всички автомобилисти на пътя, тя каза: “Най-вече да изпълняват подобен вид маневри и неща само на организирани събития. Да не го правят по пътищата, както и скоростта съответно – да не се прекалява по улиците”, каза Александра Костадинова.

Вижте във видеото на Zapadno.com какво още каза участничката в Дамското рали (ако четете сайта от мобилно устройство, моля преминете към десктоп версия на браузъра, за да може да гледате видеото в пълен размер):

Виж също...

Loading...