Паспортната служба в Трън е издала 4 удостоверения за гласуване на граждани, а звеното на “Български документи за самоличност” в Брезник е връчило едно удостоверение

Общи 5 удостоверения за изгубени, откраднати, повредени или унищожени лични карти и документи с изтекъл срок, с оглед упражняване на избирателните права на гражданите, са издадени от паспортните служби към Районните полицейски управления в Брезник и Трън, съобщиха за Zapadno.com от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Перник.

Малко преди края на изборния ден паспортната служба към Районно управление-Трън е издала 4 удостоверения за изгубени, откраднати, повредени или унищожени лични карти и документи с изтекъл срок, с оглед упражняване на избирателните права на гражданите. Звеното към сектор „Български документи за самоличност“ в Районно управление-Брезник е издало едно удостоверение на гражданин.

През последните два дни от полицията в област Перник беше създадена организация за възможност за издаване на удостоверения за гласуване на избиратели с изгубени, унощожени или невалидни лични документи за самоличност.

Виж също...

Loading...