В четвъртък по-съществени валежи се очакват в южните и в източните райони на страната, максималните температури ще бъдат от 16 до 22 градуса

На 2 ноември времето ще е дъждовно с по-съществени валежи в южните и в източните райони на страната, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от плюс 14 до 9 градуса, по високите западни полета от 6 до 9 градуса. Сутринта започналите валежи в южните райони постепенно ще обхващат централните северни части и Черноморието. През нощта дъждовете ще спират и за кратко облаците ще се разкъсват. След полунощ ще започне ново увеличение на облачността, без валежи.

Вятърът ще бъде слаб, предиобед от северозапад, следобед от югоизток със скорости до 20 километра в час, с тенденция за усилване късно следобед и през нощта. По високите части на планините ще духат умерени ветрове от запад със скорости до 30 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 17 до 22 градуса, по Черноморието 16 – 17 градуса.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...