Времето в неделния ден ще е ветровито, нови слаби валежи се задават в началото на следващата седмица

В неделя ще бъде ветровито с разкъсана облачност, без валежи. През нощта, срещу понеделник, в района на Видин слабо ще превали, съобщи за Zapadno.com метеорологът Петър Янков.

Минималните температури ще бъдат от плюс 14 до 9 градуса, по високите западни полета от 4 до 6 градуса. Предиобед ще бъде слънчево. Късно следобед ще превали в крайните северозападни райони.

Вятърът ще бъде до умерен от юг със скорости до 30 километра в час. По високите части на планините ще духат силни ветрове от запад-югозапад със скорости до 70 километра в час. Максималните температури ще бъдат от 16 до 22 градуса, а по Черноморието 22 – 23 градуса.

Времето в Европа

Дъждовни облаци, които преминаха над Балканите са вече история. Но се задават нови макар и слаби валежи. По-студените въздушни маси се задържат по линията Германия, Франция, Северна Испания. По-съществени ще бъдат валежите във Франция и в страните около Алпите до 15 – 29 литра на квадратен метър.

Времето през следващите дни

В понеделник, вторник и в сряда от запад се задават нови слаби дъждове главно в Дунавската равнина. В четвъртък ниските облаци и мъгли ще бъдат често явление.

Подробна информация за времето в реално време може да научите и чрез Фейсбук страницата Meteo Tv или на сайта www.wap.tvmet.com.

Снимка: Zapadno.com – архив

Виж също...

Loading...