Цв. Цветкова: Заклевам се в името на Република България да спазвам конституцията и законите на страната – ВИДЕО

Новият стар кмет на община Трън Цветислава Цветкова положи клетва за мандат 2023 – 2027, предаде репортер на Zapadno.com.

Полагането на клетва се случи на свикана от областния управител на област Перник Людмил Веселинов тържествена първа сесия на Общински съвет-Трън за мандат 2023 – 2027. Заседанието се проведе в зала “Екомилк” в народно читалище “Гюрга Пинджурова-1895”. В присъствието на новите общински съветници, представители на Община Трън, местни институции и граждани, Цветкова положи клетва.

Цветислава Цветкова спечели местните избори на 29 октомври. За нея бяха пуснали бюлетини 1 030 избиратели или 54,44 % от гласувалите на местния вот.

През есента на 2017 година Цветислава Цветкова спечели частичните избори за кмет на Трън като получи 1 324 действителни гласове. На местните избори през есента на 2019 година кандидатурата и бе издигната от ГЕРБ. Тогава отново спечели изборите с гласовете на 1 511 избиратели в Трънско.

Цветислава Цветкова има дългогодишен управленски опит. Завършила е висшето си образование в Югозападен университет „Неофит Рилски” в Благоевград със специалност педагогика. Семейна е и има две деца.

Вижте във видеото на Zapadno.com как Цветислава Цветкова полага клетва за кмет и посрещането и пред Общината (ако четете сайта от мобилно устройство, моля преминете към десктоп версия на браузъра, за да може да гледате видеото в пълен размер): 

Виж също...

Loading...